Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie Zo Zaterdag: Facebookhop en nieuw Youtube filmpje

Vandaag doe ik weer mee aan de maandelijkse Facebookhop van ons team. De laatste keer viel in onze vakantie dus heb ik een maandje overgeslagen maar nu heb ik weer een leuk kaartje gemaakt, De bundel Plantenpost is geweldig. Alleen zijn de meeste kaarten in bruin/groen en oranje tinten. Ik zag bij Michelle Pollard een collega Demo deze leuke achtergrond techniek en kleurrijke planten en daar was ik helemaal weg van. Dus heb ik deze ge-cased.

Ik heb er een YouTube filmpje van gemaakt en hoop dat jullie dit ook gaan uitproberen want het is zo leuk om te doen.

Hieronder zie je de gebruikte producten en deze kun je bij mij betsellen. Ik heb het nu met inkt refill flesjes gedaan maar je kan ook wat inkt met een inktpad op een clearblock doen en zo kleur met een waterpainter toevoegen. Veel plezier met het hoppen. Je begint gewoon op mijn facebook pagina:

www.facebook.com/madebyinepieSU/

en daarna hop je door naar mijn teamgenootje Henrike en zo verder.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Water Painters
[151298]
€ 14,50

Categorieën:#youtube, creatief, Dies, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s