Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: richt je gezicht altijd naar de zon dan valt de schaduw achter je.

Mooie quote op deze zonnige zondag. Probeer altijd naar het positieve te kijken en laat het negatieve achter je. Schaduw hoort bij zon, maar als je meer aandacht geeft aan de zon dan heb je minder aandacht voor de schaduw. Deze quote past dus perfect bij deze foto van mij en Willem langs de lijn bij de voetbal wedstrijd van onze Nick.

Gisteren ook zo genoten van de zon in mijn gezicht. En ik merk wat dat met mijn energie doet. Van de week met al die regen voelde ik mijn energie echt via het afvoerputje wegglijden. Gelukkig toch naar Charlie Luske gegaan al had ik die nacht maar 2 uur geslapen. En daar haalde ik weer energie uit. We proberen nu zoveel mogelijk rust te pakken want er komen drukke tijden aan met een verbouwing en mijn Kerst en Kaart evenementen.

Ik heb nog plekken vrij op 20 november, 11 december gaat hard dus geef je op tijd op. Mail mij op madebyinepie@gmail.com dan zet ik jouw plaats vast. Mochten deze twee datums jou echt niet uitkomen neem dan toch contact op en dan kijk ik of ik nog een alternatieve datum kan prikken. Vraag wat vriendinnen of zussen mee of de buurvrouw en dan hebben jullie voor maar €25,00 een gezellige dag, mooie creaties en een lekkere lunch.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s