Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: kaartje uit mijn YouTube filmpje

Vandaag een kaartje wat super eenvoudig is. Je maakt eerst een leuke achtergrond met water painters en inkt. Dat kan door inkt uit een inktpad op een clearblock de doen of de refills te gebruiken en dan lekker kliederen. Heb je mijn nieuwste YouTube filmpje al gezien? Daar laat ik het zien. En als ze goed droog zijn dan stempel je erop of plakt stansjes erop of je maakt een sticker met de adhesive sheets en plakt het op de achtergrond.

Zoals je in het filmpje kon zien is het de mooie stans van de Artistic Dies. Heel apart zo met die kleuren eronder. Dus bloemen en planten staan mooi op de achtergrondjes maar ik denk dat vlinders ook prachtig zullen staan. Ik heb nog genoeg achtergrondjes dus die zul je hier vast voorbij zien komen.

Hierbij nog een keer de link van mijn filmpje, mocht je het gemist hebben. Ben jij al abonnee? Want dan krijg je meteen een melding wanneer er een nieuw filmpje online komt. Aanstaande zaterdag is er weer een videohop van ons team en als het lukt doe ik weer mee. Zoals altijd kun je de gebruikte producten bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com

Zaterdag om 13.00 uur

Ik help jou graag!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s