Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: labels op een heel andere manier dan je van mij gewend bent.

Vandaag ben ik aan de slag gegaan met mijn twee tag ponsen: de Fancy Tag Topper pons en de Delightful Tag Topper pons. Voor een opdracht mocht ik geschenk labels ( tags) maken. En ik had er nog over en die heb ik op een soort mixed media manier gemaakt. Dit doe ik niet vaak maar oh wat vond ik het leuk. Stempels over elkaar heen, Gilded Leafing er bij, heerlijk ontspannend en uit mijn comfort zone.

Ik vind ze beide super geslaagd. En ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. En welke jullie de mooiste vinden. Ik heb de stempelsets Artistically Inked, Very Versailles, en de helaas retired set Beautiful World gebruikt. Deze set lag op mijn bureau omdat mijn klant graag een tekst uit deze set op haar labels wilde. En ik wilde laten zien dat je dit soort labels met verschillende stempelsets kunt maken.

Ook heerlijk om weer met blending brushes en de Gilded Leafing te werken. En om de kanten van de labels te bewerken met de beschermdop van mijn Paper Snips. Nog wat mooie linten eraan, wat blingbling erop en ik was helemaal in mijn nopjes.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen en wil je bijvoorbeeld de Gilded Leafing eerst eens uitproberen kom dan gezellig langs hier op de Faramir.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50
Gilded Gems
[152478]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, Ponsen, Stampin Cut & Emboss Machine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s