Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: pompoenen.

Vandaag geen kaartje of doosje maar mijn versierde pompoenen. Vanmiddag met mijn zus Gwen naar een workshop: Pimp je Pompoen geweest. Jacqueline Sweers gaf deze en het was geweldig: erg gezellig, goed verzorgd en mooie resultaten. Een aanrader!

Alle pompoenen bij elkaar.

Hier word ik echt zo vrolijk van, op een andere manier creatief bezig zijn. Heerlijk hoofd leeg en 2 mooie creaties voor op mijn tafel.

Ik had een grote en een kleine pompoen meegenomen en het was dus even flink doorwerken maar zo leuk! Ik kwam ook moeders van de basisschool tegen dus konden we even bijkletsen. We hadden elkaar al jaren niet gezien.

Ik heb geprobeerd het zo te maken dat de pompoenen aan alle kanten mooi zijn.

Een geslaagde dag dus. Vanochtend eindelijk onze vriend weer gezien: na maanden. En dat was zo fijn! Dus daar veel positieve energie uitgehaald en nu dus deze workshop wat ook weer veel energie geeft. En iedere keer als ik naar de pompoenen kijk word ik blij dus een “win win “ situatie. Jacqueline staat met haar producten in de “shop in shop “ Nooma gifts & fashion winkel. Super leuke winkel hier in Geldrop. Mariette Heesakkers van 4 a Beautyful day en Angelique Bouckaert van Oriflame hebben daar ook hun producten staan. Loop eens binnen! Ik haal daar vaak mijn cadeautjes.

Liefs Ine

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s