Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Paper Pumpkin Expressions in Color kit

Deze geweldige kit is mijn bestseller op dit moment. Zelf had ik nog geen tijd gehad om er mee te spelen dus vandaag er een Youtube uitpakfilmpje van gemaakt. Helaas duurt het uploaden erg lang dus plaats ik alvast deze blog en hopelijk straks nog het filmpje.

In het filmpje is dit de eerste kaart die ik maak: supermooi. Dit is mijn favoriet.

Kaartje twee is erg leuk omdat je op de mat zeg maar het Dsp stempelt.

Kaartje 3 is ook geweldig mooi met die takken en het bakers twine. Bij alle drie de kaartjes heb ik ook meteen de enveloppen bestempeld.

Welke is jouw favoriet. Ik ga zeker ook nog kaarten maken met het materiaal uit de kit en dan gecombineerd met de Artistic Dies en de Artistically Inked stempelset en het prachtige Expressions in Ink specialty Dsp. Zo leuk dat dit bij elkaar past en het doosje van de kit is zo mooi! Hij is bij mij te bestellen voor €26,00 de verzendkosten zijn €5,95 maar woon je bij mij in de buurt dan kan je het bij mij thuis ophalen. Mail mij op madebyinepie@gmail.com

Nu een leuk nieuwtje: 11 december is mijn Kerst en Kaart evenement al volgeboekt! Wow super leuk! Op 20 november heb ik nog wat plekjes vrij. Maar wees snel want het gaat hard. Komt deze datum jou niet uit mail mij, dan kijk ik of er nog een derde Kerst en Kaart datum erbij komt.

Liefs Ine

Het is eindelijk gelukt hier is de link van mijn nieuwste YouTube filmpje:

Veel kijkplezier xxx

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s