Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Mandy en Gert 6 jaar getrouwd

Vandaag is het de zesde trouwdag van mijn dochter. Dat was een geweldige dag waar we allemaal volop van hebben genoten. Dus gister avond nog een mooi kaartje voor hun gemaakt.

Het gespiegelde beertje uit de Count on Me set heb ik gemaakt met een siliconen matje en mijn Stamparatus. Je stempelt dus op het silicone matje, opnieuw be-inkten en nog een keer stempelen en dan leg je voorzichtig een stuk Basic White erop en stempelt nog een keer en dan heb je aan de achterkant een mooie afdruk. Ik heb de beren ingekleurd met mijn Stampin Blends Crumb cake en Cinnamon cider. De harten zijn uit de set Strong of Heart. De 6 heb ik gestanst met de Playful Alphabet stansen en de tekst komt uit de stempelset: met een knipoog.

Vandaag hadden we ook een uitvaart van de moeder van een vriend van ons. Altijd zwaar om het verdriet van je vrienden te zien maar het was een mooi afscheid. S’ochtends kreeg ik nog een appje met de vraag: kan Pieter voor wat zon zorgen. Nu regende het pijpenstelen maar ik vroeg aan Pieter voor zon als we op het kerkhof stonden en ja hoor: een mooie zon bescheen ons allemaal. Fijn zo’n teken van boven.

Thuis stond er een prachtige bos bloemen op mij te wachten. Mijn zoon Michael had die voor mij gekocht. “Zomaar “ zei hij maar hij wist dat we een paar emotionele dagen achter de rug hadden. Zo lief! En blij hem en Gijs te zien, was weer even geleden.

Morgen gaan we proberen als gezin uit een escape hotel te ontsnappen. Is nog voor mijn verjaardag uit 2020 die door Corona niet door kon gaan. Ik ben benieuwd. Morgen is er dus ook de video hop van ons team, het begint om 13.00. Je kunt op mijn YouTube kanaal Ine van den Eijnden beginnen en dan verder hoppen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50

Categorieën:#youtube, creatief, kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s