Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag kaartje: een zelfde soort kaartje als gisteren maar dan met Dies. Plus mooie actie Stampin’Up!aankondiging.

Vandaag weer een kaartje met het mooie You’re a Peach Dsp. Alleen heb ik nu stansen gebruikt en een eenvoudige funfold gemaakt. Ik heb van de basiskaart aan de voorkant een driehoek weggesneden. De voorkant beplakt met Dsp. En binnen in de kaart in de hoek een driehoek Dsp geplakt die ik van de voorkant overhield.

Op deze foto kun je dat goed zien. De tekst komt uit de set Sweet Strawberry. En heb ik uit gestanst met de Stitched So Sweetly Dies. Net als de tekst op de voorkant.

De Pale Papaya cardstock stroken heb ik uitgestanst met een stans uit de All Dressed Up Dies. De perziken heb ik uitgeknipt met mijn Paper Snips. Nog wat Opal Rounds erop geplakt voor de Blingbling en mijn Step up Kaart was klaar. Met Step Up bedoel ik dat ik dezelfde producten gebruikt heb als het kaartje van gisteren maar dan een stapje verder door de hoek eraf te snijden en stansen te gebruiken. Een uitgebreidere kaart.

https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/2021/10_24hr-Stamp-Sale/flyer/10.20.21_FLYER_24HR_STAMPSALE_NL.pdf

Vanaf vannacht 00.00 uur tot morgen nacht 23.59 uur houdt Stampin’Up! Een 24 flash Sale: 15% korting op heel veel rood rubberen stempelsets. En ja ook de Nederlandse sets zitten erbij. Hierboven staat de link maar je kunt ook rechtstreeks naar mijn online shop gaan:

www.madebyinepie.stampinup.net

Dan zie je ook de plaatjes erbij. Dat vind ik altijd makkelijker kijken dan al die lappen tekst. Of je moet al een verlanglijstje hebben dan kun je snel door de lijsten scrollen om te kijken of jouw favoriet er tussen zit. Ik zal hier beneden de Nederlandse sets neerzetten en daar gaat dan nog 15% af van de prijs. Het makkelijkste is rechtstreeks via mijn shop te bestellen dan komt het meteen bij jou thuis. Ik kan de bestelling ook voor jou doen maar geef het dan snel aan mij door want dan kan ik vannacht meteen de order plaatsen. Het zal weer een gekkenhuis zijn.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Opal Rounds
[154289]
€ 9,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Nederlandse stempelsets die 20 oktober ( 24 uur) met 15% in de aanbieding zijn

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Stampin Cut & Emboss Machine, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s