Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: welke stempelset staat er nog op jouw verlanglijstje?

https://www.stampinup.nl/categories/sales-specials/stamp-sale?demoid=5033120

Klik op bovenstaande link en je komt rechtstreeks in mijn onlineshop op de juiste actiepagina. Hier staan alle stempelsets die aan de actie meedoen met de juiste prijs!

Bijvoorbeeld deze geweldig leuke Nederlandse stempelset. En er zijn nu 7 Nederlandse stempelsets in de aanbieding: dus sla je slag! In mijn onlineshop kun je via creditcard of Pay Pal betalen. Als ik de bestelling voor jou plaats kun je via een bankoverschrijving of tikkie betalen. Of eventueel zelfs contant als je bij mij in de buurt woont. Let op deze actie is maar 1 dag geldig. Ik ga zeker morgen bestellen dus laat het mij op tijd weten.

Ook mijn favoriete stempelset Artistically Inked is nu in de aanbieding. Leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst. Zeker als je de Paper Pumkin kit Expressions in Color hebt of wilt bestellen: deze past er perfect bij!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s