Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kaartje voor teamswap

Ook deze maand heb ik weer meegedaan aan onze maandelijkse teamswap. Deze keer had mijn teamgenootje Simone een leuke funfold voor ons.

Het lijkt alsof het 1 voorkant is maar je snijdt een stuk van de voorkaart af. plakt er een stuk Dsp op en het andere stuk Dsp aan de binnenkant van de kaart. Zo loopt het motief mooi door.

Daarna plak je er een strook dsp of cardstock op en versier je die. Ik heb het You’re a peach Dsp gebruikt want dat lag nog op mijn bureau. De bloemetjes vond ik op de aardbei bloemen lijken dus ze gestempeld en met een blender pen ingekleurd. Eerst met Pale Papaya toen Calypso Ciral en nog een beetje Crumbcake. Daarna met de pons de bloemetjes en blaadjes uitgeponst. Ik heb ook nog de Sprig pons gebruikt. Met het Dsp( de achterkant was mooi groen) en met vellum waar ik nog een stukje van had liggen. Ze opgeplakt met lijm en Dimensionals. Nog wat Incolor jewels voor de Blingbling. De tekst komt ook uit de Sweet Strawberry stempelset.

Op de envelop heb ik de grote bloem gestempeld en weer ingekleurd met mijn Blender Pen. Eigenlijk was ik vergeten hoe leuk dat was. Super leuk setje toch? Ik hoop dat mijn swap maatje het ook een mooie kaart vindt.

Deze kaart kreeg ik van Steffie, en het leuke is ze heeft hem zelf in de brievenbus gedaan. Zij wonen in Helmond dus dat is niet zo ver van Geldrop. Helaas waren wij nog niet beneden. Waren lekker lui in bed op onze telefoons bezig. Dadelijk ga ik de bestelling wegdoen: scheelt toch veel 15%! Dus wil jij nog wat doorgeven doe dat dan snel. Ik heb eerst om 19.00 een zoom meeting met Damir en andere Silver Demonstrators. We geven elkaar tips en ideeën dus altijd leuk! Fijne avond

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Blender Pens
[102845]
€ 14,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s