Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: opnieuw de Hexagon Twist Pocket card met een Youtube tutorial

Op speciaal verzoek heb ik een Youtube filmpje opgenomen waarin ik deze kaart maak. En deze keer in kerst uitvoering. Het ziet er misschien wat ingewikkeld uit maar in mijn filmpje kun je zien dat het eigenlijk heel eenvoudig is.Zoals beloofd zet ik hier de maten neer en de gebruikte producten:

Paper Pixie Hexagon Twist Pocket Card

PROJECT afmetingen:

 • Basis kaart cardstock – 8-1/8″ x 8-1/4″ ( 20,5 cm x 21 cm)
  • Score op 8-1/8″ side at 1/2″, 2-7/8″, 5-1/4″, and 7-5/8″ ( 1,3 cm / 7,3 cm / 13,3 cm / 19,3 cm )
  • Score op de 8-1/4″ kant op 4-1/8″( 10,5 cm)
  • Score diagonaal de lijnen zoals in de video tutorial (zie foto)
 • Ander kleur cardstock – 2-1/4″ x 4″ (3 keer) ( 5,7cm x 10,2cm)
 • Basic White cardstock – 2″ x 3-3/4″ (3 keer)(5,1 cm x 9,5 cm )
 • DSP:
  • 2-1/4″ x 4″ (1 keer – landscape)( 5,7 cm x 10.2 cm)
  • 2-1/4″ x 3-7/8″ (2 keer – landscape) (5,7 cm x 9,8 cm) – snijdt diagonaal van de linker bovenhoek naar de rechter onderhoek
 • Plak nu de stukken Dsp op de basiskaart zoals op de foto. Snijdt de ge-accentueerde stukken weg zodat je twee plakstroken hebt. Vouw alle lijnen links om en rechts om. Vouw de basiskaart door de midden en plak de kaart dicht ( tear and tape of tom bow). Nu vouw je de kaart in model. Maak de drie losse kaartjes en versier naar eigen idee.
 • Eventueel kun je er nog een strik om heen doen. Hij past in een vierkante envelop.

Veel plezier met het maken.

Ik heb het prachtige Whimsy & Wonder Specialty Dsp gebruikt. Hier ben ik echt verliefd op: mooie zachte niet traditionele kerst kleuren. En ook mooie afbeeldingen.

Dit is de versie die ik in het Youtube filmpje maak. Met als basis kaart kleur Polished Pink

En dit was mijn voorbeeld kaart, die heb ik snel nog gemaakt voordat ik ging filmen want mijn gemaakte kaartjes met het mooie Expressions in Ink Specialty Dsp zijn al opgestuurd. Vandaag is er 1 aangekomen bij een lieve Instagram Vriendin die vandaag 60 werd. Ze vond hem super leuk en was er erg blij mee. We hebben elkaar nog nooit ontmoet, maar zijn super blij met elkaar.

Dit zijn de kaartjes die ik in de tutorial maak.Met een klein minder goed gelukte afbeelding maar dat is het mooie aan handgemaakt: het hoeft niet perfect te zijn.

En dit zijn de kaartjes die in mijn filmpje nog leeg waren maar ik tijdens het uploaden nog heb gemaakt. Filmen gaat meestal wel maar dan moet je het nog uploaden van de Go Pro naar I-movie en dan weer naar je drive om het vanuit daar weer te uploden naar Youtube. En dan ben je echt al een paar uur verder. Iemand die weet hoe het sneller kan? Ik hou me aanbevolen.

Ik hoop dat jullie het een leuk filmpje vonden. Mij help je enorm door of abonnee te worden, of een duimpje omhoog te geven of een leuke reactie achter te laten. Deze tutorial heb ik op verzoek gemaakt. Wil jij ook ergens graag een filmpje van zien, laat het mij dan weten.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:#youtube, Doosjes, kaarten, kaarten maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s