Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: geen creatief blog maar op bankenjacht.

Op deze regenachtige dag kwam er weinig van knutselen. Eerst ben ik naar onze Mandy gefietst ( de zon scheen lekker) om hun nieuwe bank te bewonderen. Super mooie ( mega grote) bank. Willem moest onverwachts toch s’ochtends werken en kwam mij daar ophalen. Gelukkig maar want het kwam er met bakken uit. Lang leve mijn electrische vouwfiets want die kon mooi in de achterbak. En toen konden wij op banken jacht.

Onze bank is na 11 jaar echt toe aan vervanging maar oh wat is het moeilijk om een vervanger te vinden. Ik ben namelijk niet zo groot ( 1.52m) en op veel banken kan ik gewoon niet zitten. Nu hebben we 2 banken gezien waar ik goed op kan zitten. En beide hebben pro en contra’s. Dus dadelijk hier met de banken schuiven en kijken wat er past.

Gaan we voor meer een blauwige bank? Of toch grijs? Willem vindt de blauwe bank te heftig maar we hebben ook nog een blauwgrijze alternatief. Keuzes, keuzes pfff.

Zag nog wel dit mooie kleed. Dus mochten we voor saai grijs gaan denk ik dat er zo’n mooi kleed bijkomt.

Morgenochtend is de Master uitreiking van Dennis en daar gaan we samen met Mandy en Nick naar toe. Michael kan helaas niet maar wel fijn dat we met zovelen mogen komen. Bij zijn Bachelor mocht er maar 1 persoon mee. En bij Michaels Bachelor niemand. Ook bij Nicks P uitreiking mocht er niemand mee. Dus dit is superfijn. Daarna lekker lunchen en dan nog wat klussen bij Dennis en Maartje thuis. Maartje heeft een bruidsfotoshoot dus kan er helaas niet bij zijn. Hopelijk is er morgen ook nog wat zon zodat we mooie foto’s kunnen maken bij de Universiteit.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Oeh, ik zou toegeven aan saai grijs, wát een leuk kleed 😄

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s