Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: Master uitreiking en weekoverzicht

Wat een mooie dag was het vandaag. Dennis had zijn Master uitreiking op Tilburg University. We waren samen met Nick en Mandy erbij. Helaas konden Teun en Michael en Maartje er niet bij zijn. En Pieter was er ook want het was droog weer en later scheen ook zijn prachtige zonnetje. Ik kneep hem wel want ze sloegen de E over. Maar hij is “ met genoegen geslaagd “( alle vakken gemiddeld 7,5 of hoger en laagste cijfer een 6 ) en ook nog als topsporter dus zat hij bij de groep : With Distinction.

Jammer, dat ze weer zijn naam fout geschreven hadden. Is nu echt een gezins grap geworden: wel of niet goed geschreven. Gelukkig op zijn diploma wel goed vermeld.

Trots en ook wel een emotioneel momentje omdat je dan Pieter zo mist. Dennis en Michael hebben hun leertalent echt van Pieter. Mandy en Nick lijken meer op mij. Super trots op mijn viertal❤️.

Hierboven vindt je het weekoverzicht, hebben jullie mijn nieuwste YouTube filmpje al gezien? Super leuk project en easypeasy! De Hexagon Twist Pocket kaart.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s