Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: compare yourself to who you were yesterday, not to who someone else is today ( Jordan Peterson)

Wat een prachtige quote hoorde ik gisteren tijdens de uitreiking van Dennis zijn Master. De ceremonie was in het engels naar dit is de vertaling:“Vergelijk jezelf met wie je gisteren was, niet met wie iemand anders vandaag is”. Want we vergelijken ons heel vaak met anderen maar moeten juist kijken naar hoever jezelf al gekomen bent. Je weet zelf wat je hebt gedaan en hebt gelaten om zover te komen. Van de ander weet je dat niet en is ook totaal niet belangrijk. Ik had deze quote meteen opgeschreven en vanochtend opgezocht en wat een kippenvel momentje toen ik zag van wie deze quote was: Jordan Peterson. Geen idee wie deze man was ( canadees psycholoog) maar toen ik zijn naam hardop las: pieterson, kreeg ik echt kippenvel. Pieters zoon. Zelfs Willem zei wow.

Kijk er zullen mensen dit zwaar gezocht vinden, dat mogen ze ook maar voor mij was het extra bijzonder. En ik weet zeker dat als mijn kinderen dit horen zij dit ook vinden. Ik had deze quote nog nooit gehoord maar hij sprak mij meteen zeer aan. En nu zal ik hem nooit vergeten en ook Jordan Peterson niet. Hij schijnt een boek geschreven te hebben over de 12 regels voor het leven. Dit was regel 4.

Er was gisteren ook een hilarische quote over bikini’s maar die ben ik vergeten hihi.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s