Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag Kaartje: met de hemelse Hortensia

Dit weekend ben ik lekker bezig geweest met pompoenen te pimpen met Hortensia’s. Ik was er speciaal voor naar mijn dochter gefietst om er daar 4 af te knippen. Maar op de terug rit kwam ik langs een bladeren korf en daar had iemand al zijn afgesnoeide Hortensias in gegooid. Natuurlijk heb ik toen mijn fietstas vol gegooid. Thuis lekker geknutseld met dit als resultaat:

S’avonds zat ik op de bank en dacht t’is toch zonde: ik fiets er nog een keer langs en heb nog wat Hortensia’s gered. Daar wil ik nog een mooie krans meemaken.

Mijn mooie oogst! Dus vandaag een kaartje met de mooie set: Hemelse Hortensia. Heel eenvoudig heb ik de stempel beinkt met Highland Heather en Shaded Spruce en toen met een Gorgeous Grape marker wat kleur er op getikt. Even erop huffen en stempelen maar. Daarna heb ik de afbeelding uit gescheurd en de randen gesponst met een Blending Brush en Highland Heather inkt. En ook de Hortensia iets meer kleur met de Blending Brush gegeven.

Op een basiskaart van Basic White heb ik een mat geplakt van het 6” x 6” Subtles Dsp. Daarop de Hortensia geplakt met liquid glue. Een strik toegevoegd van een stuk White Glittered Organdy ribbon en de tekst uit de stempelset met Highland Heather op een rest stukje Fresh Freesia gestempeld en uitgeknipt met mijn Paper Snips. Dan deze met Dimensionals opgeplakt, nog 3 Pastel Parels erbij en mijn mooie Makkelijke Maandag kaartje was klaar.

Houden jullie ook zo van Hortensia’s? Ik vind de blauwe de mooiste. En deze Nederlandse bundel is super mooi met de bijbehorende stansen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Pastel Pearls
[154571]
€ 7,75
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50

Categorieën:#simplestampin, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Simple Stamping

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s