Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Harvest Dies

Vandaag heb ik een achtergrondje gebruikt die ik gemaakt heb tijdens mijn YouTube filmpje Achtergrond maken met Water ( Aqua) painters. Deze staat op mijn kanaal Ine van den Eijnden.

Ik vond het wel mooi om de Harvest Dies alleen te gebruiken en niet de bijbehorende Nature’s Harvest stempelset. Deze heb ik wel als bundel gekocht want hee wie wil er niet 10% korting.

Maar zoals je ziet, zijn de stansen ook los te gebruiken. Ik heb Early Espresso gebruikt want ik vond zwart meer voor een condoleance kaart en dit is een beterschaps kaart voor mijn moeder. Ze is al een tijdje aan het kwakkelen met griep verschijnselen. Gelukkig geen Corona! Vanavond gaan we weer naar haar toe met de boodschappen en kunnen we weer wat voor haar doen.

Ik heb de mat geplakt op een basis kaart van 14,5 cm bij 21 cm gerild en gevouwen op 10,5 cm. Gewoon met liquid glue. De linkse bloemen ook maar de Zonnehoed heb ik met Dimensionals opgeplakt. Toen kon ik mooi het stukje Diamond Weave Ribbon eronder schuiven en vast zetten met wat Tear and Tape. Daarboven op een label ook met een stans uit deze set gemaakt met de tekst Beterschap uit de Samen Sterk stempelset. Ik heb toch ( vooruit eentje dan hihi) een stempel uit de Nature’s Harvest set gepakt en met Granny Apple Green (1 keer afgestempeld) over de Beterschap gestempeld. En de open plekken nu ingekleurd met een water painter en wat Coastal Cabana inkt. Dimensionals eronder en onder op het lint geplakt. Voor de Blingbling heb ik 5 Opal Rounds opgeplakt. En toen was mijn kaartje voor mijn moeder klaar.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen via de mail, appje, messenger of mijn onlineshop.

Vanaf vandaag is ook de mooie nieuwe Paper Pumpkin kit: Hope te koop. Deze all inclusive kit ( er zit alleen geen clear block in) kost €26,00. Superleuk om cadeau te vragen ( of te geven) met Sint/Kerst. Je kunt er 9 kaarten met enveloppen mee maken.

En hieronder zie je een grotere foto van de stempelset die er ook bij zit en die je het hele jaar door kunt gebruiken.

Ik vind de kit geweldig en ga hem zeker vanavond als ik terug ben van ons mam bestellen ( de eerste bestellingen zijn ook al binnen). Wil jij deze kit ook laat het mij dan gauw weten.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Water Painters
[151298]
€ 14,50
Opal Rounds
[154289]
€ 9,00

Categorieën:#youtube, creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s