Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: achtergrond en schelpen die ik al lang gemaakt had.

Als je net als ik veel technieken uitprobeert, heb je altijd een voorraad achtergronden klaar liggen. Net zoals die van gisteren en ook deze ge-embossde vellum achtergrond lag er al eventjes. Ik heb deze 5 maanden geleden gemaakt. Wil je weten hoe kijk dan mijn YouTube tutorial terug:

Het gekleurde stuk vellum heb ik daarna door de Seashells 3D Embossing folder gehaald en nu ongekeerd op de basis kaart geplakt. Want de ge-debossed kant vind ik ook mooi. Ik had ook nog een uitgestanst stuk Basic White liggen die ik gemaakt heb met de Seaside Seashells Dies en daar heb ik 2 schelpen uitgeknipt met mijn Papersnips. En ook deze omgekeerd opgeplakt.

De tekst komt uit de bijbehorende stempelset Friends are like Seashells. En heb ik uitgestanst met de Stitched So Sweetly Dies uit een reststukje Basic White. Ik heb gestempeld met Coastal Cabana inkt. En dit label opgeplakt met Dimensionals. Voor de Blingbling Opal Rounds gebruikt. Zo lijkt het ook net of er een parel in de schelp zit. Super leuk toch?

Ik vind het een erg mooi kaartje geworden en nu ik het vellum zie heb ik zin om die techniek weer te gaan doen. Tja zoveel ideeën zo weinig tijd. Ik heb nog nieuwe stempelsets binnen waar ik nog niet eens mee gespeeld heb. Dus die komen eerst aan de beurt. Ik ben ook nog bezig met 2 workshops voor te bereiden en hopelijk a.s. Maandag eindelijk weer een koffie en kaart. Vanaf 14.00 tot 16.00 uur gaan we weer gezellig een kaartje maken: zo’n zin in, is alweer zo lang geleden. Graag even aanmelden via mail of app of messenger bericht, dan weet ik hoeveel werk plekken ik klaar moet zetten.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Opal Rounds
[154289]
€ 9,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:#youtube, creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Paper Trimmer, Stampin'Blends

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s