Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: candy dispenser.

Deze stond al tijden op mijn to do list en eindelijk gisteravond tijd ervoor gehad om het te maken. Het idee heb ik gezien bij Rachel Tessman van Stampyourartout. Deze had zij een jaar geleden al gemaakt maar iedere keer kwam er iets tussen en nu heb ik hem dus eindelijk gemaakt.

Het is een schattig doosje zo met het viooltjes dsp. Maar hoe leuk is het dat je het klepje onder open kunt doen en de snoepjes eruit kunt halen. Ik had geen andere snoepjes in huis dan mijn Pectorale snoepjes dus deze er ingedaan.

Je kunt ze bijna uit het kleine gaatje schudden. Ik heb dat erin gemaakt zodat je het klepje makkelijker kunt openen.

Het is een super leuk project maar niet echt Easy Peasy. Maar ik ga er wel nog een paar maken want ze zijn super leuk ook om zo neer te zetten.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, Paper Trimmer

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s