Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: vriendinnen dag en kerstkaartje

Vandaag heb ik een heerlijke vriendinnen dag: eerst een vroege verjaardags lunch met Aggie mijn vriendin en gezellig op en neer naar de stad gefietst en lekker bijgebuurt en vanavond met mijn vriendin Corrie als verlaat verjaardagscadeau naar het theater: Simone Kleinsma. Super leuk dus. Zo blij met al mijn vriendinnen.

Voor vandaag heb ik een 3 panel Scenery Z-fold gemaakt. Ook deze zag ik bij Rachel Tessman van Stampyourartout. Alleen moest ik die even omrekenen naar centimeters en de maten aanpassen want in Amerika hebben ze een andere maat A4. Het is nog niet perfect ( zit een foutje in) maar ik vind hem toch mooi geworden. Het Dsp is het mooie Peaceful Place Specialty Dsp. Op dit moment het meest verkochte product bij Stampin Up!.

Peaceful Deer Stampin' Up!

Ik heb het ene hertje uitgeponst met de Deer Builder pons en het andere hert gestempeld uit de Nature’s Beauty set. De mooie en er perfect bijpassende tekst komt uit de Peaceful Deer stempelset ( waar de pons bijhoort).

Ook de sterren die ik links op de voorkant heb gestempeld komen uit die stempelset. Zo ziet de kaart er gesloten uit. De zilveren ster heb ik uit silver foil gestanst met de Stitched Stars Dies.

En zo kun je hem mooi laten staan.

Gisteren op Instagram reageerde Rachel op mijn van haar ge-casede Candy Dispenser . Zo leuk, en ze volgt mij nu. Helemaal super!

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen. Waarschijnlijk gaan we deze kaart ook maken tijdens Kerst en Kaart. 11 december zitten we vol voor 20 november heb ik nog 6 plekken over dus geef je snel op.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s