Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: online Demodag en weekoverzicht

Een hele dag achter het beeldscherm is niet mijn favoriete activiteit. Maar omdat door de Corona alle live activiteiten niet door gaan kan het niet anders dan zo. Maar helaas minder leuk en als je thuis zit wordt je toch vaker afgeleid.

Mijn lieve vriendin Danielle Kassing deed een super goede presentatie. Ze vond het kei spannend maar heeft het toch gedaan en echt ze deed het fantastisch! Haar project heb ik ook gemaakt en zul je volgende week wel hier op mijn blog zien.

Tijdens het kijken heb ik mijn nieuwe stempelsets van stickers voorzien. Er zitten weer hele mooie bij. Zoals deze set die eigenlijk niet opvalt in de catalogus maar echt super leuk is. Ik heb er een leuke kaart mee gemaakt en ook die zie je hier op mijn blog volgende week.

Deze week kwam bij mijn bestelling ook de nieuwe Paper Pumpkin dozen binnen. Wat zijn ze mooi! Echt weer een feestje ik probeer er komende week een uitpakfilmpje mee te maken.

Hierboven staat weer mijn weekoverzicht. Toch trots op mezelf dat ik iedere week weer leuke projecten maak om hier met jullie te delen. Mijn favoriet is deze week de candy dispenser: hij staat zo gezellig op mijn bureau en de snoepjes zijn zo lekker hihi. Zie je een product wat jij graag wilt hebben mail mij dan op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s