Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Family… where life begins and love never ends

Vandaag is het Haloween. Nu de kinderen groot zijn gaat dit eigenlijk langs ons voorbij. Toen ze klein waren holde ik pompoenen met ze uit en sneed de leukste gezichtjes in de pompoenen. Zelfs een keer een hele mooie Dora, toen hun favoriete kinderserie. Laatst wilden Nick en Bibi met mij een pompoen uithollen maar mijn handen deden teveel zeer dus in plaats daarvan maakte ik deze mooie pompoen voor mijn moeder. Hij was bedoeld voor bij haar voordeur maar ze vond hem zo mooi dat hij eerst binnen moest komen te staan.

Mijn quote van vandaag: family… where life begins and love never ends ( familie waar het leven begint en liefde nooit eindigt) heb ik gekozen omdat ik het zo’n mooie spreuk vind. Familie is je grootste kracht maar ook je meest kwetsbare plek. De band van een familie kan je versterken maar ook breken. En ik ben super blij en trots op het gezin wat ik met Pieter en later met Willem ben begonnen. Mijn grootste rijkdom!

Toen mijn ouders gingen scheiden verloor ik het contact met mijn vaderen werd ons gezin uit elkaar gerukt. Co-ouderschap kenden ze toen niet. Drie kinderen gingen mee met moeder en drie bleven bij mijn vader. Bizarre situatie. Daardoor ken ik veel van mijn neven en nichten van vaders kant niet. Vandaag ga ik er weer een paar ontmoeten, dankzij Facebook weer contact met een paar en ons mam heeft vanmiddag een samenzijn georganiseerd met wat nichten en een neef en ook mijn oudste broer en twee zussen plus aanhang zullen aanwezig zijn. Reuze benieuwd want mijn zussen en broer zijn wel bij mijn vader opgegroeid en kennen hun dus wel maar ik niet echt. Ik hoop van hun wat informatie over mijn vader te krijgen want echt kennen deed ik hem niet. Ik was vier toen we gingen en 14 toen hij stierf. Helaas, maar thats life. Dus vanmiddag in ieder geval mijn moeder en broer en zussen weer zien en hernieuwde kennismaking met neef en nichten tijdens een diner: altijd leuk. Fijne zondag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s