Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: kaartje in mijn favoriete kleur

Afgelopen zaterdag had ik de online Demodag. En tussen de presentaties en Make & Takes door waren er 6 challenges. Je kreeg dan een opdracht of bv een kaart sketch en die kon he dan maken of lekker je benen strekken. Want heel eerlijk: zo’n online dag vind ik stukken minder leuk. Constant naar het scherm kijken en niet gezellig met elkaar kunnen kletsen vind ik minder. Plus als je weg bent kan ook niemand je storen: “ mam waar ligt dit?”

1 Van de challenges was maak een kaart in je favoriete kleur. Nou dat was makkelijk en bijna iedereen weet dat van mij: Bermuda Bay. Dus ik heb een basiskaart vol gestempeld met het theekopje uit de Brew some Fun stempelset. Deze heb ik pas binnen en ik vind hem leuk! Echt zo’n set waar je overheen kijkt in de catalogus: hij staat op bldz : 33 van de jaarcatalogus. En omdat hij laatst in de aanbieding was heb ik hem gekocht. En geen spijt van: zulke schattige kleine stempeltjes en mooie teksten.

Ik ben een echte theeleut en heb daarom de grote stempel You’re My cup of Tea in Bermuda Bay gestempeld op een stukje Basic White en daarna uitgeponst met een retired cirkelpons ( die doe ik nooit weg). Maar je zou het ook kunnen knippen ( of stansen). Ik heb nog een strookje dsp erop geplakt en met Dimensionals het rondje waar ik ook het kopje in heb gestempeld. Zo dat was een snel kaartje: en zo leuk geworden. Je ziet het kaarten maken is heel eenvoudig.

Je zou er nog Blingbling op kunnen doen maar ik vond hem zo al mooi.

Gisteren hadden we een leuke reünie gehad. Super gezellig en lekker gegeten. En ons Mam had genoten dus geslaagde dag. Vandaag had ik eigenlijk Koffie en Kaart maar helaas konden de vaste dames niet, hockey training geven, werken, dagje weg met haar man. Alleen mijn zus kon maar ik zei ga lekjer van het mooie weer genieten. Dat heb ik ook gedaan. Heerlijk gewandeld net mijn vriendin Corrie. Het was wel even spannend want kwamen onze grote vrienden weer tegen.Die met de grote hoorns. We zagen er maar 1 en we weten dat ze met een groep van 8 zijn dus goed opletten. We zagen aan de overkant er nog 1 lopen vlak langs het pad maar gelukkig kuierde hij de andere kant op.

Wel leuk voor de foto’s hihi.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:#simplestampin, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Makkelijke Maandag

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s