Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: kaartje van de challenge en zooi maken.

Binnenkort gaan we de trap vernieuwen. Maar dan moeten de muren ook van nieuw stucwerk worden voorzien. Dus de hele gang wordt aangepakt. Ik wil de kapstok niet meer bij de deur want ik heb een smalle gang maar ik wil de jassen nu in de trapkast opbergen. Tja en dan moet die eerst leeggeruimd worden.

Hihi en de gang vol gezet. Eerst zooi en dan pas mooi! Is ons nieuwe motto. Dus vandaag alles uitgezocht, uitgesorteerd, weggedaan. Wat een karwei maar er is weer licht in de duisternis:

Kijk de schoenen staan er al en dan moeten de planken links er nog af. Gaten vullen en muur schilderen en kapstok of kapstokhaken ophangen. Maar dat is een mooi klusje voor Willem. Ook de schoenenkasten verdwijnen dus dan is de gang een stuk breder.

Gelukkig had ik van het weekend al projecten gemaakt voor deze week want ik moet ook nog 240 kerstboompjes bestempelen. Geponst heb ik ze al en Willem was zo lief om het over te nemen toen mijn handen zeer deden. Vanavond doe ik niet veel meer want mijn lijf en handen willen niet meer. Nog even de laatste spullen opruimen. Gelukkig morgen massage!

Deze challenge was een kleuren challenge: gebruik: Evening Evergreen/ Soft Succulent/ Crumb Cake/ Soft Seafoam. Ik heb de nieuwe stempelset: Enjoy The Moment gebruikt en mijn nieuwe bundel: Sparkle Of The Season. Ook nog de Fancy Tag Topper Pons voor het mini label. Super leuk toch?

Het Soft Seafoam is misschien minder goed te zien maar kijk dit is de binnenkant: en die kleine blaadjes zijn in Soft Seafoam.

Ik ga nu gauw dit posten en dan lekker op de bank. Oh ja vanaf vandaag kun je het Prachtige Hof van Eden bestellen:

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s