Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kaartje van de Make & take van online Demodag

Op de Online Demodag waren er ook twee Make & Takes. De materialen zaten in ons pakket en Helene en Kaylee gaven een presentatie. Dit kaartje was van Helene. Natuurlijk heb ik er mijn eigen draai aan gegeven.

Superleuk toch en ook leuk om dit model in andere kleuren te maken.

Het leuke is dat je mee kon doen aan de challenges en ik met 1 gewonnen heb. En wel die van favoriete kleur: mijn Bermuda Bay kaartje. Super leuk en ik won een stempelset die ik nog niet had.

Vandaag een heerlijke massage gehad in Heeze: zo ontspannend. Echt een cadeautje voor jezelf en Me-time! Daarna daar boodschappen gedaan ( slager, action, kruitvat, DA) en toen ik in de auto stapte schrok ik, het was 15.30 uur. En ik was om 10.00 thuis vertrokken. Erger nog ik had nog niks gegeten. Nu ben ik wel aan het lijnen maar dit was niet gezond. Dus gauw thuis een boterham genomen bleek het een uur vroeger te zijn. Mijn auto klokje stond nog op zomertijd hihi. Daarna kleding in kleding containers gedaan. Ik had namelijk van de week mijn zomer/winter kleding omruil gedaan in mijn kast. En wat spullen weggedaan. Ook spullen naar het Goed gebracht, zegt de man achter de balie” zo u sponsort ons voor de kerst “ ik had namelijk heel veel kaarsen erbij zitten. Dus ik zeg lachend: “ ja ik breng graag wat licht in de duisternis”. Zegt hij: “ in ieder geval heeft u mijn dag weer verlicht met uw vriendelijke woorden en lach”. Kijk dat is toch mooi! Vriendelijkheid kost niks maar is zo’n kostbaar gebaar. Vooral nu in de Corona tijd hebben veel mensen een kort lontje.

Ik was ook nog even hier naar Groenrijk geweest, maar kon niet lang rondkijken want toen belde Willem of ik hem van het station kon ophalen. Ik vond het zo koud vandaag dat we lekker zuurkool stamp hebben gegeten: heerlijk. En dadelijk gaan we naar mijn zus Hilly en zwager in Hedel dus gooi ik gauw mijn blog online. Fijne avond!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s