Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: gouden ouwe

Vandaag voor Doosjes Donderdag heb ik een gouden ouwe project uit de kast gehaald. De zakdoekjes standaard. Deze heb ik een paar jaar geleden al gemaakt en nu opnieuw gemaakt met nieuw Dsp en cardstock. Dit model heb ik gezien bij: Sally Stampers. En hij blijft mooi en handig.

Zeg nou zelf is dit geen plaatje? Prachtig met het Expressions in Inked Specialty Dsp en de mooie Artistic stans die ik uit het gouden folie heb gestanst. De bloem komt uit de stempelset en heb ik op Soft Succulente cardstock gestempeld met Evening Evergreen inkt. Daarna de bloem uitgestanst en met Dimensionals opgeplakt. Wat liquid glue aangebracht en met de Gilded Leafing goud accenten aangebracht: mooi toch?

En zeker nu het snottebellen seizoen weer voor de deur staat is dit een mooi cadeautje.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, Doosjes

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s