Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: onverwachts een dagje vrij

Ik had een heleboel dingen op de planning staan vandaag. Eerst thuis mijn dagelijkse poetsronde gedaan: twee badkamers, 2 wc’s poetsen en de was. Daarna beneden de keuken en toen kon ik mijn 240 geponste en bestempelde kerstboompjes bij mijn vriendin brengen. Dan kan zij van het weekend vooruit.

Toen moest ik een pakje wegbrengen en kleding naar de kledingcontainer maar toen belde mijn dochter dat ze naar Liek ging en dat ze het fijn vond dat ik meeging dus tuurlijk doe je dat als moeder.

Daar heerlijk geluncht: wentelteefjes! Ik kan me niet heugen wanneer ik die voor het laatst gegeten had. En boodschappen gedaan in de Biologische winkel. Echt een aanrader Liek in Eindhoven.

Toen kwam ik erachter dat ik eigenlijk een andere afspraak had en die was ik glad vergeten. Oepsie iets met bijna zestig en een te vol hoofd. Dus gauw opgebeld en gelukkig begrepen ze het. Voelde me wel schuldig😞

In Geldrop zagen we wel een prachtige regenboog. Maar was een beetje moeilijk te fotograferen.

En toen gauw alle klusjes op mijn lijstje afgewerkt. Onze Nick heeft nu een aquarium in zijn klas en Willem wilde dit ook al lang dus nu staat er ook een aquarium in ons huis. Nick had die gekocht bij het Goed maar er zat geen lamp in. Dus via internet van iemand anders een aquarium gekocht en houden wij deze. Willem knutselt daar zelf wel een lamp in. De vissen hadden we woensdag al gehaald bij mijn zus. Nu nog steentjes erin en kijk:

Hadden ze gewoon Bermuda Bay steentjes met een glittertje erin: Blingbling! Geweldig toch!

Dus vanavond het grind erin doen en dan naar de wedstrijd van Dennis. We eten gezellig met ons zessen dus ik ga gauw koken. Drukke dag maar veel gedaan en 1 ding niet. Kleinigheidjes hou je toch.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s