Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: shoppen voor het aquarium en de trapkast en het weekoverzicht

Vandaag zijn Willem en ik gaan shoppen. Eerst voor het aquarium: filter en plantjes en luchtbelletjes. En daarna verlichting want dat zat niet bij de bak en maakt het wel extra leuk.

Dit was voor het shoppen.

Ik wilde heel lang geen aquarium: vroeger een jeugdtrauma opgelopen. Wij hadden een gigantisch tropisch aquarium ( later is die naar een chinees restaurant gegaan) maar we hadden van die domme visjes die uit het kleine voedergat sprongen en die lagen dan s’ochtends op het linoleum. Plus soms hadden ze ziektes en het aquarium stond in de eetkamer en dan verging mij de eetlust. Misschien lust ik daarom wel geen vis. Maar sinds Willems 50 ste verjaardag hebben wij een vijver en geniet ik van onze vissen dus nu toch een aquarium en ik vind het leuk!

Na het shoppen.

Daarna geshopt voor verf etc voor de metamorfose van de trapkast naar garderobe. Wordt toch nog een hele puzzel. Normaal hangen wij de jassen op hangers maar dat wordt nu wel erg krap. Dus misschien toch gewoon haken of nog meer weg doen uit de kast. Het slimste is denk ik alles eruit en dan opnieuw indelen. Ach ja zo zijn we lekker bezig hihi

Hierboven vindt je het weekoverzicht: het mooiste vind ik de zakdoekjes standaard. Maar ook op de andere projecten ben ik trots.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s