Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: life isn’t a matter of Milestones but of moments

Deze mooie quote las ik vorige week op een theezakje tijdens het familie diner met ons moeder. Willem maakte er deze foto van zodat ik hem vandaag kan gebruiken. Ook deze quote is zo waar: je hoeft geen enorme hoogtepunten mee te maken maar geniet van de kleine mooie kostbare momenten. Zoals vorige week dat diner, en van de week de komst van onze nieuwe huisdieren. En gisteren het shoppen en samen Mario Party spelen. En vandaag bergen verzet met opruimen en dat geeft rust in mijn hoofd.

Vorige week had ik al veel leeggeruimd maar gisteren bij onze zoektocht naar een kapstok bleek toch wel dat we meer ruimte moesten creëren. Dus vandaag alle planken verwijdert. Maar ja waar laat je dan alle spullen? Dus weer goed gekeken wat er uit de garage weg kon zodat er daar plaats was voor de spullen uit de trapkast.

Op de foto hierboven zie je waar Willem een deur wil maken zodat we daar nog wat kunnen opslaan en de trapkast een nette garderobe kast wordt. Wordt vervolgd dus. Verf is al gehaald en ook plamuur dus volgende week/ weekend zullen we ons ook niet vervelen. Het weekend daarop is mijn eerste Kerst en Kaart dus moeten er ook nog worstenbroodjes gebakken worden en ik moet nog wat projecten uitwerken. Dus nu gauw mijn blog erop zetten en door met het opruimen. Vanavond spelletjes spelen met Michael en Gijs en samen Max kijken.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s