Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: what’s cookin kaartje

Hij lag al even op mijn bureau en nu eindelijk tijd gehad om ermee te spelen. De leuke What’s Cookin stempelset. Ik besloot om er lekker mee te stempelen op Basic White met mijn Memento Tuxedo Black inktpad.

Om wat kleur toe te voegen heb ik de mat geplakt op een Bermuda Bay basiskaart. De tekst in Bermuda Bay gestempeld en uitgeponst met de Double Oval pons. En diezelfde pons ook gebruikt op een reststukje Bermuda Bay. En beide met Dimensionals op de kaart geplakt. Ik vind het echt een mooi effect. Dat zwart/ grijs / wit en dan dat prachtige Bermuda Bay.

Aan de binnenkant heb ik gestempeld en een strookje geplakt wat ik afgesneden had. Mooi klein detail.

Morgen laat ik hier een kaartje zien met dezelfde stempelset en dan met gebruik van de bijbehorende Cookin Dies. Samen kun je ze kopen als een bundel en dan krijg je 10% korting. Je vindt deze bundel op pagina 34 van de jaarcatalogus. En natuurlijk kun je ze via mij bestellen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:#simplestampin, creatief, kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Ponsen

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s