Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: What’s Cookin’ bundel

Zoals beloofd ben ik gisteren aan de gang gegaan met de bijbehorende stansen. Super leuk

Als extra zit er ook een snijplank bij en een klopper. De snijplank en het peper en zout stel heb ik op een stuk In Good Taste dsp vel gestempeld die met het houtstructuur. Ik vond hem bij de snijplank te licht dus heb ik met een blending brush wat Cinnemon Cider er heel lichtjes op gedaan. Op het rondje met de tekst heb ik er wat meer kleur opgedaan.

De andere heb ik op zilver foil gestempeld met Stazon inkt. Even laten drogen en daarna uitgestanst. Op de foto hierboven lijken ze wel zwart maar hieronder kun je zien dat het echt zilver is:

De achtergrond met de tegeltjes is ook uit het Good Taste Dsp. De basiskaart is Cinnemon Cider. Ik vind dit ook weer zeer geschikt voor man en vrouw.

De binnenkant heb ik vrij leeg gelaten want ja ik moet altijd zoveel namen opschrijven hihi. Deze set is ook leuk om te gebruiken om een recept naar iemand te sturen. De kleine stempeltjes heb ik nog niet gebruikt maar ik heb al een idee van een achtergrondje maken met alleen die twee stempeltjes. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen: ik help jou graag.

Vanavond gaan we met vrienden naar Glow: zin in! Altijd zo magisch, ik zal hier of op mijn Facebook pagina/Instagram wel wat foto’s delen.

Liefs Ine

Als je op onderstaande link klikt kom je rechtstreeks in mijn winkel bij de bundel. Die kun je dan in je winkelmandje doen en het bestellen.

https://www.stampinup.nl/products/what-s-cookin–productpakket?demoid=5033120

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s