Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: tags ( labels) en spanning voor persconferentie

Vandaag weer in spanning kijken naar de persconferentie: kan mijn Kerst en Kaart zaterdag 20 november door gaan. En de 11e December? Het zou zo balen zijn om iedereen weer te moeten afzeggen. Maar ik weet hoe ernstig de gevolgen van Corona kunnen zijn dus snap het wel. Gisteravond bij onze vrienden op bezoek geweest en die vertelden ook hoe belangrijk de kaartjes waren toen hij met Corona in het ziekenhuis lag. Die gaven echt steun. Ik had nu chocolade bij met een tag met deze mooie tekst:

Hij is nu bezig met therapie om hard te knokken om weer de oude te worden. En op dagen dat het tegenzit kan hij naar dit label kijken. Hij ging hem ophangen: i love my job!

En om in de labels te blijven: bovenstaande 10 labels heb ik in opdracht mogen maken. Ze horen bij de kerstboompjes met cijfers die mijn vriendin nodig had om advent kalenders te maken. Zo blij met mijn Stampin’Up! ponsen!

Morgen is het weer de maandelijkse Facebook hop. Ik ben aan de slag gegaan met de mooie producten uit de Hof van Eden suite. Om 9.00 uur begint de hop, je kunt bij mij beginnen en zo door hoppen we zijn met 19 dames dus inspiratie zat:

https://www.facebook.com/MadebyinepieSU/

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Pine Tree Punch
[149521]
€ 22,00
Turtle Punch
[155372]
€ 22,00

Categorieën:Ponsen

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s