Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: Facebook hop

Vandaag doe ik mee met de maandelijkse Facebook hop. Ik ben aan de gang gegaan met producten uit de Hof van Eden suite die je nu al kunt bestellen en straks in de nieuwe mini catalogus staat.

Ik heb het prachtige Eeuwig Eden Dsp gebruikt en de Groene Diamantjes. Deze zijn te koop zolang de voorraad strekt en staan dus niet meer in de nieuwe mini catalogus.

Mijn basis is een Kraft Gift Box ( pagina 11 van de mini catalogus). Deze heb ik versierd met de grote stans in Soft Succulent cardstock. Versierd met wat steentjes en een mooie strik met het Soft Succulent Open weave Ribbon.

Als je de box opendoet zie je eerst de mooie kaart. Ik heb gezorgd dat je de tekst goed kunt zien door het deksel heen. Ik heb weer het lint gebruikt en een mat van Dsp op een Basic White basiskaart . Daarop uit Soft Succulent Shimmer Vellum de kleine takjes gestanst en ook uit het katoenpapier. De gouden blaadjes waren restjes die ik met de Artisic Dies uit goud folie had gestanst. Ook het label heb ik uit goud folie gestanst en uit Soft Succulent en deze twee in elkaar gepuzzeld.Zo krijg je een leuk effect. De tekst komt uit de stempelset Hof van Eden en heb ik op Basic White cardstock gestempeld met versamark en met goud Embossing poeder bestrooid en met mijn Heat Gun ge-embossed. Daarna deze uitgeponst met de Double Oval pons. En met Dimensionals bevestigd. Nog wat mooie groene diamantjes erop en de kaart was klaar.

Onder de kaart zit in katoenpapier een cadeautje verpakt. De sluiting is een gouden ovaal met een gluedot.

Dit haarmasker past perfect in het doosje en ook qua kleurstelling past hij er mooi bij.

Als je het cadeautje eruit haalt zie je dat ik aan de binnenkant van de box ook een stuk Dsp heb geplakt. Zo heb je een blijvend mooi doosje die je kunt houden of weg kunt geven. Ik ben erg blij met het eindresultaat en vind de Hof van Eden producten super mooi dus zal hier zeker vaker iets mee maken. En zo blij met de Nederlandse teksten.

Ik hoop dat ik jullie weer wat inspiratie heb gegeven en dat jullie ook langs mijn teamgenootjes hoppen. Veel plezier!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Artistic Dies
[155371]
€ 42,00

Categorieën:Dies, Doosjes, Embossen, kaarten

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s