Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Keep Calm and eat Worstenbroodjes

Voor degene die het nog niet wisten: tijdens mijn Kerst en Kaart evenementen serveer ik altijd een lunch met soep en broodjes en de beroemde door Willem zelfgemaakte worstenbroodjes. Het recept is van zijn overleden peetoom die bakker was. Ze zijn heerlijk en een mooi lokkertje om ieder jaar terug te komen hihi. Zaterdag is hij dus druk bezig geweest om 50 worstenbroodjes te maken. Want ja we hebben ook nog een groot gezin die er gek op is.

Vorig jaar heb ik meegeholpen maar ik heb het druk met voorbereiden van de SOL en mijn Kerst en Kaart projecten dus heeft hij het lief in zijn eentje gedaan.

Oefening baart kunst want ieder jaar worden ze mooier. Dit is de eerste keer en in december maakt hij er weer 50. Ze liggen nu in de vriezer. Nick en Bibi mochten voorproeven en vonden ze weer fantastisch. Wij gaan ze zo tijdens de brunch uitproberen.

Ik ben heel blij dat mijn eerste Kerst en Kaart op 20 november door kan gaan want dat zijn vier dames. De 11e zijn het er 10 en moet ik hard duimen dat dan dat weer mag. Ik krijg er bijna stress van maar denk dan naar aan de quote van vandaag!

Vandaag mag Willem dus ook beginnen met Kerst versieringen aan te brengen: zijn kerstdorp weer tot leven brengen. Een andere grote hobby van hem. Normaal mag hij pas na Sinterklaas los gaan maar omdat ik volgende week zaterdag al Kerst en Kaart heb mag hij nu al haha. Vanavond vrienden die komen eten en samen Max kijken. Dus fijne zondag iedereen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s