Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Days to Remember

Deze set wilde ik meteen hebben: super voor kalenders te maken. Voor mijn verjaardags box en voor kaarten maken. Maar ik vond het er best ingewikkeld uitzien dus bleef het liggen. Totdat ik een Youtube filmpje zag van Barry van Mitosucrafts ( mijn Stampin’Up! Helden). En hij legde het zo eenvoudig uit dat ik meteen ben begonnen.

Ik heb alles in een bak gedaan zodat ik meteen vandaag verder kon gaan. Easypeasy en het hoeft ook niet perfect te zijn want het is handwerk. Anders lijkt het alsof het gedrukt is.

De onderste twee kaartjes heb ik gemaakt voor mijn verjaardags kaarten box. Daar moet ik dus ook nog veel van maken. En met de bovenste kaartjes wil ik een 2022 jaar kalender maken. Dus vandaag heerlijk stempelen. Het is er ook weer voor.

Willem is dit weekend ijverig bezig geweest: worstenbroodjes gebakken, buiten kerstverlichting opgehangen en binnen het kerstdorp weer opgezet. Nog nooit zo vroeg dit gedaan maar omdat aanstaande zaterdag mijn eerste Kerst en Kaart is mocht hij dit weekend al lekker los gaan. Van de week moet hij hier thuis klussen omdat maandag de stucadoor komt en dan heeft hij geen tijd voor te versieren. Ik moet zeggen: ik vind het toch wel weer gezellig hoor. Al die lichtjes.

Mandy mijn dochter had haar kerstboom trouwens als eerste staan: vorige week al. Daar wachten we nog even mee, want wij willen een echte en anders is die al dood voor de kerst: ja ja ik heb gewoon geen groene vingers.

Hebben jullie trouwens de mega aanbieding gezien? 3 Dagen korting op cardstock, inktpads en stansen uit de jaarcatalogus!!! De eerste bestellingen zijn al binnen. De 16e ga ik zeker bestellen dus laat mij weten of jij nog iets nodig hebt. Bijvoorbeeld Basic White, altijd fijn om die op voorraad te hebben. Plus de super instap actie: €100,00 betalen en voor € 175,00 producten uit kiezen. Waar krijg je nog € 75,00 cadeau? Je bent dan meteen lid van mijn gezellige MadebyinepieTeam. Voor meer informatie ( nee er zitten geen addertjes onder het gras) mag je mij mailen op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Bebruikte Producten:
Clear Block H
[118490]
€ 10,50
Clear Block I
[118488]
€ 14,50
Clear Block A
[118487]
€ 5,00
Clear Block G
[118489]
€ 5,50

Categorieën:kaarten

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s