Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Picture This Dies of in het Nederlands, Mooi in Beeld stansen.

Vandaag is de prijzenstorm begonnen. En krijg je 20% korting op stansen uit de jaarcatalogus en ik wilde deze prachtige stansen even onder jullie aandacht brengen. Zo super om mee te werken, je maakt heel snel leuke kaarten.

Ik heb een basiskaart in Basic White genomen daarbovenop een mat van Pool Party waar ik de stans met de rondjes op heb gebruikt. Er onder heb ik stukjes Dsp geplakt van de schattige diertjes uit het Sweet Stockings Dsp. Super cute toch?

Deze rondjes stans je uit en kun je heel leuk voor een ander project gebruiken. Er zitten twee stansen in en ook deze is heel erg gaaf.

Mooi ook om teksten in te plaatsen, stempelafdrukken of Dsp.

En kijk wat een mooie restjes hou je over. Deze stansen en de Give it a Whirl Dies of de Stitched Triangels zijn mijn grootse aanraders om nu tijdens deze drie kortingsdagen aan te schaffen.En vergeet niet om je voorraad Cardstock of inktpads nu voordelig aan te vullen. Vanavond gaat mijn bestelling weg, maar je kunt ze ook rechtstreeks in mijn webshop bestellen: http://www.madebyinepie.stampinup.net. En wil je toch dat ik de bestelling voor jou plaats stuur dan even een berichtje.

Liefs Ine

Van deze prijzen gaat nu nog 20% vanaf.

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s