Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: poetsen, gang leeg maken en Kerst en Kaart voorbereiden.

Drukke dag gehad vandaag. De bovenverdieping gepoetst,drie wassen gedraaid, Willem de gang leeggemaakt en is nu bezig met de trapkast. Onze toekomstige garderobe kast. Deuren zijn besteld maar komen pas in April: stalen deuren met wit melkglas. Vrijdag halen ze de verwarming eraf en maandag komt de stucadoor. En dan de week erop wordt onze trap bekleed. Ik ben benieuwd!

Dus vandaag een snel projectje wat ieder jaar weer leuk is om te doen: een ( halve ) kerstbal gevuld met kunstsneeuw en een leuke Stampin’Up! Afbeelding.

Hiervoor heb ik de Layering Cirkels gebruikt. Deze mogen eigenlijk niet in jouw collectie ontbreken. Vandaag is de laatste dag dat ze nog in de aanbieding zijn van €42,00 naar €33,60 maar dan moet je het wel snel bestellen in mijn webshop of mij mailen. Ze staan op nalevering maar je krijgt ze nog voor deze prijs geleverd.

Ik heb een grote scalloped cirkel in Poppy Parade gebruikt en een kleinere gewone cirkel in Basic White. Daar heb ik eerst met een blending brush en Balmy Blue wat inkt op aan gebracht. Toen met Pacific Point de sterren gestempeld en met de Pinquin builder pons uit het Pinquin Playmates Dsp een Pinquin geponst. Dit Dsp was alleen tijdens SAB te krijgen maar je kan hem ook stempelen met de PinquinPret stempelset.Superleuke kerstversiering toch: ik vind hem schattig!

Morgen nog de laatste dingen doen voor Kerst en Kaart en dan kunnen zaterdag de dames gezellig aan de gang. Ik heb er zin in!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Doosjes, Over mij, Ponsen

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s