Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: kerstkaartje met de Christmas Pinecone dies.

Dit mooie kaartje heb ik gemaakt met de Christmas Pinecone Dies. Het is wel even een werkje om alles goed uit te stansen. En de kleine onderdelen eruit te halen en de dennenappels op elkaar te plakken: maar dan heb je wel een prachtig kaartje.

Zie je hoe mooi het goud foil glanst? De tekst komt uit de set Fantastische Feestdagen en heb ik met Versamark op een reststukje Crumb Cake gestempeld en met goud Embossing poeder bestrooid en met mijn heat tool verhit. Daarna het uitgeknipt met mijn Paper Snips voor een speels effect. Ik vond dat er genoeg goud in zat dus deze keer geen Blingbling toegevoegd.

Wat nu ook weer mooi glanst zijn mijn clear blocks. Die heb ik vandaag in de vaatwasser gewassen. Morgen is het namelijk mijn eerste Kerst en Kaart. 4 Dames: dus kan dit evenement doorgaan. 11 December heb ik 10 dames maar dat is nog even afwachten.

Ook mijn Stampin Scrubs en Shammy’s zijn gewassen en ook de Paper Trimmers en Paper Snips en Cut & Emboss machines heb ik schoongemaakt.

Op tafel zet ik desinfecterende gel neer. De dames kunnen met gemak op 1 1/2 meter van elkaar zitten en ik doe een Corona check ( 2 nieuwe dames die ik nog nooit heb ontmoet ) dus alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen. Ik heb er enorm veel zin in.

Morgen zien en horen jullie vast meer!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s