Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: Kerst en Kaart

Moe maar voldaan schrijf ik nu dit blogbericht. Wat heb ik genoten! 4 gezellige dames die heerlijk hebben gekletst, geknutseld en gegeten. Twee dames waren hier voor het eerst maar Elma en Ans wat was het fijn om jullie erbij te hebben. En jullie kunnen net als Wilma en Gwen trots zijn op jullie eindresultaten.

Alles staat klaar voor een gezellig dagje knutselen.

Ik had de twee eettafels in een vierkant neergezet zodat iedereen anderhalve meter afstand had. Er stond desinfecterende gel op tafel, alles had ik gepoetst of in de vaatwasser gedaan. Zelfs over het lekkers had ik nagedacht: ingepakte chocolade repen ipv losse chocolaatjes. De cupcakes mochten ze zelf pakken.

Er stond een cadeau tasje voor ze klaar met een flesje water, zakdoekjes en keelsnoepjes ( ingepakt). Ik had daar labels aan gemaakt met hun voorletter. Dan wisten ze ook waar ze konden zitten. En ik had voor iedere dame een boekenlegger gemaakt.

Gwen

Omdat ze beide nieuw waren in het kaartenmaken gebeuren heb ik een basis cursus kaarten maken gemaakt en hebben we voor de lunch 4 kaarten gemaakt. Wilma deed met ons mee en Gwen heeft het project voor gevorderden gedaan en 6 kaarten gemaakt.

Wilma
Ans
Elma

Ze vonden het echt super leuk en pikten het snel op. Zo leuk om de verschillende uitvoeringen te zien.

Na de door Willem verzorgde lunch wat ook een feestje was: pompoen soep, worstenbroodjes en gebakken eieren en broodjes ham en kaas. Gingen we nog snel verder om in ieder geval nog 1 project te maken. Ik had 10 projecten voorbereid en die stonden in bakken op de salontafel. Daar mochten de dames uit kiezen. Grappig dat ze alle vier voor iets anders gingen.

De projecten na de lunch.
Elma maakte met retired producten deze cadeau labels en nog twee kaarten.
Gwen ging voor zelfgestempelde en ingekleurde labels en een doosje.
Wilma maakte schattige mini kaartjes en bestempelde ook de envelopjes.
Ans was helemaal blij met haar kersthuisjes.

De dames waren allemaal zeer tevreden en gingen blij en met een leeg hoofd en volle maag naar huis. Dit vind ik echt het leukste van mijn job. Ik word er niet rijk van maar het geeft zo’n goed gevoel om te delen waar ik van hou.

Na afloop van de Kerst en Kaart dag.

Dus nu even alles opruimen en schoonmaken en hopen dat ik 11 december nog 10 dames blij kan maken. Fijne avond,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Zo, dat ziet er gezellig uit en wat een creativiteit. Echt veel kaarten zijn er gemaakt!! Super leuk.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s