Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: ik kom thuis doe mijn zorgen uit, hang mijn humeur aan de kapstok, ik kijk in jouw ogen en trek jouw liefde aan.

Is dit geen mooie spreuk! Ik vind hem geweldig. Thuis komen in ons mooie huis geeft mijn meteen een gevoel van veiligheid en liefde. Hier thuis kan ik compleet mezelf zijn. Hier komen de liefste mensen. Vervelende mensen laat ik gewoon niet over de drempel komen. Alleen op dit moment hebben we geen kapstok lol. Morgen komt de stucadoor en de week erop komt onze nieuwe trapbekleding. Ik krijg namelijk steeds meer last van mijn gewrichten en de met vloerbedekking beklede trap stofzuigen kost mij veel kruim. Straks kan ik met een swiffer of nat doekje zo de trap afdoen.

Willem is al hard bezig geweest zo maakte hij een mooie deur in de trapkast waar ik de stofzuiger en andere spullen kan zetten. En het voorste deel wordt onze garderobe. Daar komt de nieuwe kapstok. Maar voorlopig heeft mijn slimme Willem een tijdelijke kapstok verzonnen.

De garage staat nu vol met de oude schoenen kasten en andere spullen uit de hal maar biedt nu ook even plaats voor onze jassen. Ik vind het een super oplossing.

Zo lief ook dat hij gisteren mee hielp met mijn Kerst en Kaart evenement. Koffie voor de dames, lunch klaar gemaakt en natuurlijk de heerlijke worstenbroodjes. We zijn op veel gebieden totaal verschillend maar ondanks dat houden we nog steeds van elkaar en gaan nu ons huis nog mooier maken. Eerst zooi en dan pas mooi! Ik heb dat echt als een soort Mantra opgezegd deze week. Donderdag alles gepoetst. Gaat hij schuren en kan ik weer op nieuw beginnen: alles zat onder een dun laagje stof. Oepsie. Maar het komt goed en als in april de 2 nieuwe deuren komen is onze entree precies zoals we het willen.

Fijne zondag!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s