Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: mini kaartjes

Deze schattige minikaartjes zijn heel eenvoudig te maken. Je snijdt een strook Basic White van 6” bij 3 “ en scoort en vouwt deze bij 3”. ( 15,4 cm bij 7,7 cm)

Ik heb er gewoon reststukjes Dsp opgeplakt van het Hof van Eden Dsp. 3 verschillende breedtes. Niks opgemeten maar gewoon gekeken of het past. Blingbling erop en een tekst binnenin en klaar. Wij verkopen mini envelopjes waar deze kaartjes perfect in passen.

Bij deze heb ik een reststrook opgeplakt en daarnaast een kerstboom uit de set Perfectly Plaid. ( bldz 93 van de jaarcatalogus) Hier hoort een bijbehorende Pine Tree pons bij en die gebruik ik heel vaak voor mijn kerstprojecten. Maar nu vond ik een stempel alleen al mooi .1 Elegant Faceted Gem erop en mijn minikaartje was alweer klaar.

De envelopjes heb ik ook bestempeld dat vind ik zeker bij deze kleine envelopjes zo leuk.

Ik ben druk bezig met een groot project: het is bijna af. Maar ik geef vanavond de Sol in ons team dus geen knutseltijd. En onze Michael is gezellig deze week thuis dus daar wil ik ook quality time mee doorbrengen.

Sneak Peek van de SOL van vanavond en daar heb ik de pons ook gebruikt.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Paper Trimmer

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s