Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: de Sol van gisteravond

Gisteravond was het mijn beurt om de SOL (stamping on line together), te geven. Ik had besloten om de Leporello in een box van Antje’s Kreativideen te doen. Want het is een super leuk project en voor mij toen de eerste keer dus ik dacht er zijn vast meer teamgenootjes die dit nog nooit gemaakt hebben. Ze vonden het super leuk.

Ik heb het Ever Eden Dsp gebruikt en de kerstboom pons. 1 boompje heb ik door een Embossing folder gehaald de andere zijn uit restjes Dsp geponst. Dit project is echt perfect om kleine stukjes Dsp toch te kunnen gebruiken. Ons Dsp is echt te mooi om zomaar weg te gooien.

Het is zo leuk om deze doosjes te maken. Ik heb de stempelset Peaceful Deer gebruikt en de daarbijbehorende hert pons.

Ik vind het supermooi geworden. Compleet anders dan de verjaardags versie voor mijn vriendin. En omdat ik gisteren meedeed heb ik nu de basis klaar voor een geboorte doosje. Dus wordt vervolgd.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Pine Tree Punch
[149521]
€ 22,00

Categorieën:Dies, dies dinsdag, Doosjes

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s