Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: thee advents kalender toren

Eindelijk is het mij gelukt: ik wilde al heel lang een adventskalender maken voor theezakjes. Ik zag diverse uitvoeringen maar de leukste vond ik toch deze van Bibibook. Zij heeft echt diverse modellen op haar YouTube kanaal staan. Ik moest wel de maten aanpassen want haar theezakjes waren groter. En ook de torenmaat heb ik aangepast.

Super leuk om dit neer te zetten. Ik heb in sommige vakjes kaartjes met mooie teksten gedaan.

Zo ziet hij er plat uit. Dus makkelijk om in te pakken en cadeau te geven.

En zo zie je hem in volle glorie. Vanavond geef ik een prive workshop voor mijn bijna jarige vriendin. Een pre- verjaardags cadeautje. Wil jij deze ook maken laat het mij dan snel weten dan plan ik hem volgende week in.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

2 antwoorden

 1. Ooohhh…..wauw wat een leuke adventskalender met theezakjes heb je gemaakt Ine.
  Ik ben gek op alles wat met thee en koffie te maken heeft.

  Kun je of wil je hier misschien een filmpje van maken of de maten delen?
  Want dit zou ik ook graag willen maken voor mijn schoondochters…ook van die theeleuten ;o)

  Like

 2. Hoi Carla. Ik ben bezig met een beschrijving. En misschien een filmpje zodra dit gelukt is stuur ik het jou. groetjes Ine

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s