Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: 50ste verjaardag van mijn vriendin Mirjam en grote kortings actie

Mirjam en Johan

Vandaag is mijn vriendin Mirjam 50 geworden: hoera! Normaal zouden we dan een groot feest vieren maar helaas is dit door de Corona maatregelen nu niet mogelijk. Gisteravond wilde haar man het huis versieren maar ja dan moest zij wel weg zijn. Dus bedacht ik een plan om haar thuis weg te lokken: een prive workshop als pre- verjaardags cadeautje. Dat vond ze leuk en ik zei erbij: Willem is naar PSV dus ik ben alleen. Helaas ging die wedstrijd niet door met publiek dus Mirjam bedacht dat Johan dan bij ons met Willem PSV kon kijken. Dus ik gauw gezegd: dat kan niet, want hij gaat kaarten. Pfff ik kan eigenlijk helemaal niet liegen dus ik hoopte maar dat ze erin zou trappen. Woensdag kreeg ik weer een appje van haar man: Ien ze wil pas om 20.00 naar jou maar ze moet eerder weg. Dus ik gezegd dat ze er om 19.00 moest zijn ivm de lengte van de workshop. Tja dan kun je niet een simpel kaartje maken dus ik besloot samen met haar de Thee adventskalender toren te maken.

Het was super gezellig en we hebben hard doorgewerkt maar ook gelachen en veel gekletst. Om half 12 waren we pas klaar: maar met een geweldig resultaat:

Prachtig he! De bovenste is van Mirjam en de foto hieronder is van mijn uitvoering.

En toen kon ze moe maar voldaan naar huis en daar wachtte haar een enorme verrassing waar mijn Willem ook nog mee had geholpen want die was natuurlijk niet gaan kaarten.

Een geweldig versierd huis: ze was er gewoon ontdaan van. Vanavond ga ik hem bekijken want ik had het natuurlijk nog niet in het echt gezien want ik hield Mirjam bezig hihi. Natuurlijk heb ik ook iets voor haar gemaakt, maar ze leest mijn blog dus kan ik het hier niet laten zien.

Nog een leuk nieuwtje vanaf 1 december kun je heel veel producten uit de minicatalogus met korting kopen. Soms wel met 50%! Wees er snel bij want op=op. Ik ga meteen om 00.01 bestellen dus geef van te voren je wensenlijstje aan mij door. Hieronder is de link naar de producten. Sommigen blijven, andere verdwijnen maar zit geen korting op, maar er zijn er ook heel veel met 10%,30%,40% en dus zels 50% korting. Hieronder zie je het eerste deel van mijn favorieten, morgen volgt de rest. Maak dus je verlanglijstje klaar en stuur het naar mij.

Deze prijzen gelden dus pas vanaf 1 december.

Categorieën:creatief, Dies, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s