Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag; “schijt aan je leeftijd “taart en weekoverzicht

Gisteren was dus Mirjam jarig en ipv een kaart heb ik een “schijt aan je leeftijd taart” gemaakt. Superleuk on te doen en gevuld met allemaal mooie producten van Oriflame, het cosmetica merk waar zij en ik beide enthousiast over zijn. En die wij bestellen bij mijn vriendin Angelique Bouckart. De basis zijn dus wc-rollen en daar tussen stop je cadeautje.

Ik had een slinger gemaakt met de grote labelstans van de Stockings Dies ( deze stansen komen 1 dec in de aanbieding) en de helaas retired grote letters en cijfers. Deze stansen doe ik nooit weg: zo ideaal hiervoor. Ook had ik sterren uitgestanst.

Ze was er superblij mee want het zijn allemaal Me-time cadeautjes plus ik had ook nog een mooie haaktas voor haar gekocht.

Deze week is echt weer voorbij gevlogen. Mooie projecten gemaakt en een super gezellige prive workshop gehad met de thee adventskalender toren. Wil jij die ook samen met mij maken stuur mij dan een privé berichtje.

Hieronder staan mijn favoriete afgeprijsde artikelen die ons gaan verlaten en nu met flinke korting op 1 december te bestellen zijn. Maak je lijstje stuur het door en 1 december ga ik direct bestellen want anders is de kans groot dat je achter het net vist. Er gaan ook veel andere mooie producten ons verlaten en wil je precies weten wat klik dan op deze link:

Er zitten wat foutjes in: dubbele producten maar ik ben niet zo technisch dus geen idee hoe ik die eruit kan halen. Maar het erin zetten was zoveel werk dat ik het niet nog een keer ga proberen. Maar het is zo beter te zien dan zo’n getypte lijst. Plus de kans dat iemand dit van mij leent is een een stuk kleiner lol. Zou ook niet slim zijn want ze worden dan naar mijn winkel geleidt haha. Prijzen gelden dus vanaf 1 december en wees er op tijd bij om het aan mij door te geven( voor 1 december) want dan is de kans het grootst dat ik het nog voor jou kan krijgen.

Liefs Ine

Categorieën:creatief, Dies, Stempelsets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s