Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Fish are friends, not food.

Deze quote komt uit “Finding Nemo”. Wij hebben nu ongeveer een maand een aquarium en ik verbaas me erover dat ik er zo van geniet. Iedere ochtend loop ik naar het aquarium en komen de visjes mij meteen begroeten. Of zouden ze gewoon honger hebben hihi. Ook door de dag heen loop ik er even naar toe en kijk naar de goudvissen. Ik merk dat ik er rustig van word. Wie mij kent, weet dat ik niks eet wat zwemt, dus deze quote past bij mij.

Vandaag veel werk verzet. Al het hout bij de trap is weer wit ( ral 9010) geschilderd. Ook dat vind ik lekker rust gevend. Pijnlijk voor mijn handen maar zo’n dankbaar werk want je ziet meteen resultaat. Ik wilde een andere trapbekleding omdat de vloerbedekking op de trap stofzuigen voor mijn handen te zwaar is. De houten bekleding die morgen geplaatst wordt hoef ik maar met een swiffer doekje af te doen of met een nat doekje. Maar we vergaten dat het een soort domino effect heeft als je iets veranderd: voor we het wisten waren we bezig met de trapkast die onze nieuwe garderobe moest worden, moesten de muren gestuct worden, Alles geschilderd worden, nieuwe lampen uitgezocht worden enzovoort, enzevoort. En heel veel opruimen en wegdoen. Maar het wordt vast erg mooi. Maandag de trap, dinsdag de stalen leuningen en kapstokstang. En pas in april komen er twee nieuwe stalen deuren. En tussendoor willen we beneden en nog later boven alles weer een keer aanpakken. Tien jaar geleden hebben we de grote verbouwing gehad en nu is het dus weer tijd voor iets nieuws. Nog 10 weken wachten op de nieuwe bank en ik ben benieuwd wat we nog meer gaan veranderen want de salontafel past straks echt niet meer. Maar stap voor stap , dus eerst morgen de trap. En voel ik me onrustig worden dan ga ik maar kijken naar mijn vriendjes de vissen.

Fijne zondag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s