Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: onze nieuwe mooie trap en een eenvoudig kaartje.

Vanochtend om half 8 stond Stephan van Trapreno voor onze deur. En om 14.00 ging hij weg en liet ons achter met een prachtige gerenoveerde trap. Wow zo mooi! Super blij mee. Je kiest de trap bekleding uit van een klein stukje materiaal, dus spannend hoe het totaal plaatje wordt maar we zijn super tevreden. Een echte aanrader:

Trapreno uit Nuenen. https:// www.trap-reno.nl

Werk in uitvoering

Stephan is echt een vakman en laat alles keurig netjes achter! Topper!

Klaar 😍😍😍

De adviseuse die hier thuis geweest was raadde ons aan om de verlichting om en om de trede te doen. Maar ik was eigenwijs en wilde onder iedere trede een lampje. Ben ik zo blij mee want wij hebben een gebogen trap en nu loopt het zo mooi door. Bij een rechte trap is het misschien teveel maar bij ons is het juist erg mooi.

Ook meteen Dennis zijn shirts teruggehangen, heerlijk dat we nu zo’n ruimere gang hebben nu de schoenen kasten weg zijn. De radiator ombouw is besteld, woensdag komen de leuningen en de kapstok roede. Nog even op lampen jacht en dan kunnen we project gang afsluiten.

Tussen de bedrijven door heb ik gauw dit kaartje gemaakt. Even lekker simpel stamping en kleuren met mijn Stampin Blends. Jammer dat deze set eruit gaat : Joyful Life, maar mocht je deze nog niet hebben: hij is vanaf 1 december in de aanbieding.

Vanochtend ook weer de slowcooker uitgeprobeerd. Nu een eigen recept van runderlappen,courgettes , pompoen blokjes, uien, wortels en bouillon. Heerlijk dus ja de Slowcooker komt op mijn verlanglijstje. Ideaal dat je er niet naar om hoeft te kijken en het vlees was echt superzacht: yummie.

Het is bijna 1 december, heb je je verlanglijstje al klaar? Stuur het dan morgen naar mij want om 00.01 ga ik mijn bestelling doorgeven.

Liefs Ine

Categorieën:#simplestampin, kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Simple Stamping, Stampin'Blends

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s