Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: eh op een andere manier creatief bezig geweest.

Vandaag maar een kleine creatieve inspiratie. Ik ben druk bezig met een surprise te maken. Ik heb iets in mijn hoofd maar dat is nogal tijdrovend. En heeft een hoog Stampin’ Up gehalte. Dus super leuk om te doen maar lastig om dit tussen de bedrijven door te doen. Vandaag kwamen wel onze nieuwe trapleuningen: super mooi gemaakt door Willems petekind Jelle Hoefsloot van King Staal Heeze. Wat een vakman! We hebben ook twee stalen deuren besteld maar die komen pas in April. Jelle’s bedrijf loopt als een tierelier.

https://www.kingstaal.nl

Morgen komt Jelle de stalen kapstok roede ophangen. En kunnen er weer jassen opgehangen worden. Vanavond zet Willem de verwarmings ombouw in elkaa voor in de gang, die kwam vandaag binnen. Gisteren had hij die voor de slaapkamer binnen gekregen en in elkaar gezet. Toch fijn zo’n Handyman.

En ik vanmiddag mijn Rituals Kalender in elkaar gezet. Was nog best een werkje die lampslinger vastplakken maar zo mooi: super blij mee. En dus op een andere manier creatief bezig geweest.

En mijn eerste cadeau al open mogen maken. En mijn eerste theetje uit mijn thee adventskalender toren mogen pakken. Iedere dag een klein feestje dus.

En herkennen jullie dit bord nog? Vanaf vandaag maak ik iedere dag een kaartje en tel zo af naar Kerst. Ik wil dan sets in het zonnetje zetten zoals vandaag de Harvest Dies. Deze gaan gelukkig mee naar de nieuwe catalogus. Ik heb het label gemaakt met de Stockings Dies die je nu met korting kunt kopen. En ik heb de achtergrond gemaakt met soft Succulent inkt en een Blending Brush. Om het wat spannender te maken heb ik de Early Espresso bloem een gouden knop gegeven met de Gilded leafing. Morgen zie je hier dus weer een mini kaartje.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Harvest Dies
[156504]
€ 46,00
Stockings Dies
[156288]
€ 38,00
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50

Categorieën:creatief, Dies, kaarten

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s