Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Tweede kaartje van het aftellen naar Kerstmis bord

Vandaag dus kaartje twee. Dag 2 ook van de adventskalender, gisteren had ik een heerlijk ruikend kaarsje van Rituals, En vandaag een heerlijke homespray. Vandaag is het mijn poetsdag en omdat we zo geklust hadden was er ook veel om schoon te maken. Nu is het weer stofvrij en heb ik ook de tafels anders aangekleed. Ik heb 2 grote etagères waar ik straks met de feestdagen van allerlei lekkers op doe maar nu heb ik er mijn kersthuisjes opgezet. Zo gezellig al die lichtjes in huis: wij houden ervan.

Op de foto lijken de huisjes geel maar dat komt door de theelichtjes. Willem had mij gisteren trouwens ook verrast door de kerstboom op te zetten, hij had nieuwe lichtjes gekocht die hij met zijn telefoon kan bedienen. Ik was druk in mijn studio om cadeautjes in te pakken en toen hij riep: Ien kom eens kijken, werd ik blij verrast met deze Bermuda Bay kerstboom 😍

Zo lief: hij moet wel heel erg veel van mij houden.

Even terugkomend op mijn kaartje van vandaag. Ik heb de Merry Melody 3D Embossing folder gebruikt en heb toen daar met de Pastelkrijtjes overheen gekrast. Toen met een oude Blending Brush erover heen geveegd en met dit leuke resultaat. Ik heb het uitgestanst met de Tailor Made Tags Dies.

Hier zie je de kleuren wat beter.

De tekst komt uit het Hof van Eden. Ik vond de tekst echt bij deze tijd passen. En de muziek noten ook: Sinterklaas liedjes zingen en op Sky Radio komen de kerstliedjes ook al voorbij. Tel daarbij op ons al bijna in Kerst versierde huis: vier de kleine dingen!

Vandaag kwam ook onze stalen Kapstok roede. Ook van King Staal en ik ben helemaal happy ermee. Bedankt Jelle. Zo wordt de trapkast steeds meer een garderobe kast. We moeten nog een lamp vinden, en Willem gaat nog een plank ophangen waar ik bakken of manden op kan zetten voor de handschoenen en sjaals. Die bakken moet ik ook nog zoeken. Zo leuk om mijn idee werkelijkheid te zien worden.

Vier de kleine dingen!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Stockings Dies
[156288]
€ 38,00

Categorieën:creatief, Dies, Embossen

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s