Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Het derde kaartje van het aftellen naar Kerst bord.

Deze keer een simpel gestempeld kaartje. Het strikje komt uit de set Handsomely Suited. Het doet mij denken aan Minnie Mouse daarom een zwart strikje erboven op want dat doet mij weer denken aan Mickey Mouse. Super leuk en vrolijk kaartje toch?

Het weer was hier echt somber en koud vandaag. Gelukkig was Willem s’middags vrij en zijn we samen nog gaan shoppen. We zoeken nog een mooie lamp voor in de garderobe kast. Wel leuke gezien maar nog niet gekocht. Wel nieuwe klerenhangers voor aan de kapstok. En vanochtend heb ik zo iets leuks gescoord voor ons aquarium:

Een wit kevertje. Zo leuk, en mijn mans eerste auto. Nooit gedacht dat ik het aquarium zo leuk zou vinden. Ik had twee foto’s gemaakt, deze en een andere. Zegt Willem kijk nou die vis kijkt recht in de lens. Had ik helemaal nog niet gezien( bril niet op): hahaha

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, kaarten, Simple Stamping

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s