Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: 3 aftellen naar Kerst kaartjes

Vandaag niet 1, niet 2 maar 3 kaartjes van het aftellen naar Kerst bord. De afgelopen dagen stonden in het teken van de verbouwing en surprises. Dus hier is het kaartje van 4 december:

Gemaakt met de leuke stempelset: Nothings Better Than . Zo leuk die koekjes en omdat we die dag surprise hadden met Pepernoten en Speculaas poppen en chocolade vond ik dit wel een toepasselijk kaartje.

5 December was vroeger altijd pakjesavond dus heb ik cadeautjes geknipt uit het mooie Whimsy en Wonder specialty Dsp. En deze met Dimensionals en liquid glue opgeplakt. Superleuk toch?

Vandaag heb ik een makkelijk kaartje gestempeld met mijn nieuwe schattige stempelset Happy Hedgehogs. Deze staat in de nieuwe mini catalogus die begin januari life gaat. Er zit ook een bijbehorende egel pons bij: zo leuk! Ik heb eerst de achtergrond met Soft Seafoam inkt en een Blending Brush bewerkt. Daarna de egel gestempeld en nog een keer op een post it note en deze uitgeknipt en op de gestempelde egel geplakt. Dit noemen ze maskeren. En zo kun je de boom erover heen stempelen en lijkt het alsof de egel voor de boom zit. Met een blenderpen heb ik de bloemen met Melon Mambo inkt ingekleurd. Nog het vlindertje erbij gestempeld en klaar is mijn makkelijke maandag kaartje. Super leuk om dit ( zonder cijfer) op de voorkant van een kaart te plakken met een mooie tekst erbij. In deze stempelset zitten 2 teksten.

Ik ben dus nu aan het tweede rijtje begonnen. Zo leuk weer al die kaartjes op mijn bord. Daar kan ik straks weer een jaar lang van genieten.

En de visjes kunnen genieten van hun Sinterklaas cadeautjes :2 auto’s hihi

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s